LEGiO Museum

Kijken, bouwen, spelen

Het LEGiO museum is een museum over LEGO®. Kom en ontdek de geschiedenis van LEGO®, bekijk allerhande diorama's en bekijk vele vitrines met (zeldzame) sets en showmodellen.

Victory Museum

Geschiedenis

Het Victory Museum beeldt de geschiedenis uit rondom de bevrijding door de Canadezen van Noord-Nederland in 1945 met in het bijzonder de bevrijding van de provincie Groningen.  

De Museumdrukkerij

Ontdekken

Verbaas je over het vele werk wat verzet moest worden om een boek, krant of folder te drukken in de tijd dat er nog geen computers en printers waren. Een heuse drukkerij uit het verleden, waar het ambacht gedemonstreerd wordt.  

Museumplein Grootegast

Welkom

Het Museumplein Grootegast biedt een gevarieerde dagbesteding. Het is de plaats waar LEGO®, de Tweede Wereldoorlog en drukkerij samenkomen   U kunt ons vinden aan de Legolaan 1a in Grootegast  

Openingstijden

Bezoek ons

Woensdag 13:00 17:00
Vrijdag 13:00 17:00
Zaterdag 10:00 17:00
Zondag 10:00 17:00
Aankondiging: Tijdens de herfstvakantie (10-25 oktober) elke dag geopend!
 
Het is niet meer nodig om te reserveren. Er zijn wel aanvullende regels omtrent het bezoek i.v.m. Corona. Lees meer door op de knop hieronder te klikken

American Diner

Dineren in stijl

Trek gekregen na alle activiteiten? Kom een hapje eten in ons museumrestaurant de "American Diner"! Ook geschikt voor kinder-, bedrijfs- en familiefeestjes. Een feest met aanvullend een rondleiding door de musea behoort tot te mogelijkheden. Bekijk alle arrangementen door hieronder te klikken. LET OP: Door maatregelen omtrent de Corona-crisis is ons restaurant gesloten.