LEGiO Museum

Kijken, bouwen, spelen

Het LEGiO museum is een museum over LEGO®. Kom en ontdek de geschiedenis van LEGO®, bekijk allerhande diorama's en bekijk vele vitrines met (zeldzame) sets en showmodellen.

Victory Museum

Geschiedenis

Het Victory Museum beeldt de geschiedenis uit rondom de bevrijding door de Canadezen van Noord-Nederland in 1945 met in het bijzonder de bevrijding van de provincie Groningen.  

De Museumdrukkerij

Ontdekken

Verbaas je over het vele werk wat verzet moest worden om een boek, krant of folder te drukken in de tijd dat er nog geen computers en printers waren. Een heuse drukkerij uit het verleden, waar het ambacht gedemonstreerd wordt.  

American Diner

Dineren in stijl

Trek gekregen na alle activiteiten? Kom een hapje eten in ons museumrestaurant de "American Diner"! Ook geschikt voor kinder-, bedrijfs- en familiefeestjes. Een feest met aanvullend een rondleiding door de musea behoort tot te mogelijkheden. Bekijk alle arrangementen door hieronder te klikken. LET OP: Door maatregelen omtrent de Corona-crisis is het op dit moment niet mogelijk om feestjes te organiseren in ons restaurant. Het restaurant is tijdens openingstijden wel gewoon open.